Jeuring Gietvloeren

Glittervloeren

Wij zijn uniek in het maken van speciale glittervloeren. Iedereen die houdt van een beetje bling en glitters is dit een absolute aanrader! Deze glittervloeren zijn zeer exclusief en worden gemaakt van hoogwardige epoxy.

Een epoxy vloer is een zeer sterke en slijtvaste kunststofvloer. Een epoxy gietvloer is vloeistofdicht en bestand tegen chemicaliën. Door het onderhoudsvriendelijke karakter van de vloer kiezen ook steeds meer particulieren voor een epoxy vloerafwerking in huis.

Voordelen epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer heeft verschillende voordelige eigenschappen voor particulieren en bedrijven. De belangrijkste voordelen van een epoxy gietvloer vindt u hieronder.

Een epoxy gietvloer wordt naadloos gelegd

Omdat een epoxy gietvloer geen naden heeft, is de vloer zeer gemakkelijk schoon te maken. Ook ziet een naadloze vloer er erg strak uit in elk interieur.

Geschikt voor hoge vloerbelasting

Een epoxy gietvloer is een slijtvaste werkvloer. Daarom is deze kunststofvloer zeer geschikt voor bedrijven die een vloer zoeken voor dagelijks intensief gebruik. U kunt hierbij denken aan een drukke winkel of een werkplaats waar veel gewerkt wordt met zware voertuigen en materialen.

Bestand tegen chemicaliën

Door de bestendigheid van de vloer tegen chemicaliën kiezen bedrijven in de chemische sector veelal voor een epoxy vloer. Naast de chemische resistentie beschikt de vloer ook over een hoge mechanische belastbaarheid.