Jeuring Gietvloeren

Coating vloeren

Een vloercoating voor elke toepassing

Wilt u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw woning, kantoor, showroom, winkel of bedrijfshal? Een vloercoating biedt dan uitkomst voor u. Een vloercoating is een dunne toplaag van kunststof, die u over uw bestaande vloer heen kunt aanbrengen. Deze vloer heeft de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk in onderhoud;
  • Sterk en slijtvast, ook bij chemische belasting;
  • Naadloos;
  • Voor elke toepassing een geschikt systeem;
  • Prijstechnisch zeer aantrekkelijk;
  • Leverbaar in talloze RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren.

Met een vloercoating creëert u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer. De stijl van de vloer is volledig aan te passen aan uw voorkeur.

Een vloercoating is perfect als afwerking van ondergronden van beton, anhydriet en cement. Voor een aantrekkelijke prijs biedt een vloercoating u hetzelfde onderhoudsgemak als een gietvloer, en ook de vlakke, naadloze look is vergelijkbaar met de uitstraling van een gietvloer.

Duurzame kwaliteit voor woning en bedrijfspand

De vloercoating van Jeuring gietvloeren is een scherp geprijsde vloer van topkwaliteit. Hoogwaardige harsen en verharders vormen de basis voor deze vloer, waardoor hij uitstekend bestand is tegen vocht en chemicaliën. Bovendien zijn de vloercoatings erg slijtvast. Hij blijft dus jarenlang mooi, welke kleur u ook kiest.

En de vloercoating HQ kan geleverd worden in vrijwel elke denkbare kleur of kleurencombinatie. De hoge concentratie van pigment in onze vloercoating geeft de gekozen kleur(en) een volle, rijke uitstraling. Maar ook een transparante vloercoating is mogelijk, als u liever de oorspronkelijke kleur van de ondergrond behoudt.

Vloercoating

Onze vloercoating in de praktijk

Wij kunnen uw vloercoating op vrijwel elke ondergrond aanbrengen, maar dit vloertype is vooral heel geschikt voor cement-, beton- en anhydrietgebonden ondervloeren. Vaak is er bovendien eerst een mechanische bewerking van de vloer nodig, zoals bijvoorbeeld schuren, slijpen of stralen. Benieuwd of ook uw ondervloer geschikt is voor een vloercoating? Neem contact met ons op.

De verschillende uitvoeringen

Wij kunnen uw vloer leveren in de volgende uitvoeringen:

  • Antislip
  • Waterhoudend
  • Industrieel
  • Design

Machines, zwaar materiaal en chemicaliën kunnen een verwoestende uitwerking hebben op een bedrijfsvloer, en daar dient u bij de keuze van uw vloer rekening mee te houden. Een vloercoating is geschikt voor lichte tot halfzware belasting.