Jeuring Gietvloeren

Betonlook

Betonlook wanden stucen

U bent aan het zoeken naar een stijlvolle of misschien wel industrieel wandafwerking voor de uw muren van uw badkamer, toilet, woonkamer of douche?

Betonlook stucwerk is een wandafwerking die zeer stijlvol, modern en industrieel is en prachtig gecombineerd kan worden bij strakke witte wanden. Een wandafwerking met beton look kan ook worden toegepast in badkamers, op de vloer, wc, douches, keukens, open haard of andere natte ruimtes in plaats van tegelwerk.

Een betonlook wandafwerking is keihard en kan wel tegen een stootje. Deze slijtvaste afwerking is alkalisch en niet gevoelig voor schimmel en bacteriën en is kleur vast. Zo zijn er veel voordelen van deze stucsoort op de muren.

De voordelen van beton stucwerk zullen wij eens op een rijtje voor u zetten:

  • Waterafstotend
  • Slijtvast
  • Onderhoudsvrij
  • Naadloos

In de badkamer

Als u geen tegelwerk wilt in uw nieuwe badkamer dan is betonlook op de muren een prima optie. Betonlook cire is een waterbestendig stuc product wat door middel van een coating goed toegepast kan worden in de inloopdouche en zelfs op de vloer van de doucheruimte.

Als u in uw badkamer de oude badkamertegels wilt verwijderen en u kiest voor een mooiere decoratie op uw wanden dan is betonlook de ideale oplossing. Dit product kan zelfs over het oude tegelwerk worden aangebracht en is verwijdering niet nodig, mits de wandtegels los zitten.

Belangrijk te weten is dat betonlook in de badkamer laten aanbrengen een precisie klus is voor een stucadoor. Zo moeten de naden van de hoeken goed op elkaar aansluiten en moet er een 2 componenten coating worden aangebracht. Deze coating zorgt ervoor dat het oppervlakte krasvast wordt en geheel waterbestendig is.

Waterdicht afwerken

Het waterdicht afwerken van een aangebrachte betonmortel kan gedaan worden met een 2 componenten epoxy coating. Deze epoxy word in twee tot 3 lagen aangebracht met een lak roller en word zeer hard en maakt de eindafwerking compleet en geheel waterdicht voor de badkamer, keukenwand, douche of het toilet.

Betonlook stucwerk aan laten brengen op uw wanden in uw woonkamer of de om timmering van uw open haard geven uw interieur zeker een warm gevoel. In combinatie met natuursteen , glas of staal creëert u een modern en strak interieur in uw woning.

Alle kleuren mogelijk van deze wandafwerking

Wilt u een zachte uitstraling, dan kan de juiste kleurkeuze en de combinatie met iets wat klassiek is zoals hout een schitterend eindresultaat geven als wandafwerking.

De ondergrond speelt geen rol en zo kan de stuclaag worden aangebracht op MDF, beton, tegels, hout en pleisterwerk.  Zo zijn betonlook wanden ook toepasbaar in andere ruimtes van uw huis zoals de badkamer, toilet, of een keukenwand.